Άγρια γη: Οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στη σειρά

Οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στη σειρά «Άγρια γη». Ζέτα Δούκα (Όλγα Γρίβα), Στέφανος Μιχαήλ (Άρης Μάρκου), Παναγιώτα Βιτετζάκη (Ελπίδα Γρίβα), Ορέστης Τζιόβας (Γιώργος Χαρίσης), Θανάσης Πατριαρχέας (Μάνος Πεταλάς) κ.α. 

 

Άγρια γη - Οι ηθοποιοί της σειράς

Δείτε αναλυτικά:

Άρης Μάρκου(Στέφανος Μιχαήλ)
Γενναίος και ευθύς. Διακεκριμένος στρατιωτικός που έχει γυρίσει όλο τον κόσμο με ειρηνευτικές αποστολές. Επιστρέφει στον τόπο που μεγάλωσε για να εκδικηθεί τον φόνο του πατέρα του και να διεκδικήσει ό,τι δικαιωματικά ήταν δικό του, αποφασισμένος να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα όποιον τους κατέστρεψε. Στην πορεία, θα συναντήσει την παιδική του φίλη, την Ελπίδα και από εκεί και έπειτα, η σύγκρουση ανάμεσα στην ανάγκη για δικαίωση και την αληθινή αγάπη θα είναι αναπόφευκτη.

Ελπίδα Γρίβα(Παναγιώτα Βιτετζάκη)
Όμορφη, καλοσυνάτη και καλοπροαίρετη. Η Ελπίδα δεν ξεχνά πως στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, η ξένοιαστη παρέα με τον Άρη, ομόρφαινε τις μέρες της κι έτσι δεν έπαψε ποτέ να τον αναζητά. Δεν συμμερίζεται την υπέρμετρη φιλοδοξία της μητέρας της Όλγας, είναι παντρεμένη με τον Στέφανο και έχουν ένα γιο, τον Κωστή. Δεν υποχωρεί στον καταπιεστικό χαρακτήρα του άντρα της κι αυτό οδηγεί τη σχέση τους σε οριακές καταστάσεις. Η μεγάλη της αγάπη είναι τα άλογα κι έχει μια σχολή όπου παραδίδει μαθήματα ιππασίας.

Όλγα Γρίβα(Ζέτα Δούκα)
Ιδιοκτήτρια του κτήματος “Άγρια Πλαγιά”, η Όλγα είναι μια φιλόδοξη και σκληρή γυναίκα που θέλει να ελέγχει τους πάντες γύρω της. Ο πλούτος και η εξουσία που απέκτησε ξαφνικά, την κάνουν ακόμα πιο άπληστη και χειριστική. Αποδεικνύεται καλή επιχειρηματίας και τα σχέδιά της ενισχύονται με έναν καλό γάμο. Με τον Αντώνη έχουν δυο παιδιά, την Ελπίδα και τον Αλέξη. Έχει παθολογική αγάπη στον εγγονό της Κωστή και θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την οικογένειά της ενωμένη και τα μυστικά της καλά κρυμμένα.

Αντώνης Καράς(Χριστόδουλος Στυλιανού)
Σύζυγος της Όλγας και διευθυντής της οικογενειακής επιχείρησης. Υπήρξε εύπορος όλη του τη ζωή, ακόμη και πριν γνωρίσει την Όλγα, κι οι δυο τους έχουν καταφέρει μαζί να γίνουν η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη της περιοχής. Είναι καλός και ήρεμος, θετός πατέρας της Ελπίδας και πατέρας του Αλέξη.

Διαβάστε τις εξελίξεις της σειράς

Ανθρώπινες σχέσεις, συμφέροντα, πάθη και ακραίες καταστάσεις δοκιμάζουν καθημερινούς ανθρώπους. Σε μια επαρχιακή πόλη, η ζωή κοντά στη γη κάνει τα πράγματα πιο απλά, πιο ουσιαστικά. Τα πρόσωπα είναι ευαίσθητα και ταυτόχρονα σκληρά σαν τη γη που τους θρέφει. Καλό και κακό συνυπάρχει και οδηγεί τις ζωές τους σε ένα πόλεμο που δεν τελειώνει ποτέ. Τα κρυμμένα μυστικά, η ανάγκη για δικαίωση και η δίψα για εκδίκηση, σκεπάζουν τη φωνή της μετριοπάθειας και της λήθης. Στην Άγρια Γη, η δύναμη της εκδίκησης συγκρούεται με τη δύναμη της αγάπης. Μιας αγάπης που ξεκίνησε μαζί με το κακό που έχει απλώσει τις ρίζες του παντού.

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα (Όλγα Γρίβα), Στέφανος Μιχαήλ (Άρης Μάρκου), Παναγιώτα Βιτετζάκη (Ελπίδα Γρίβα), Ορέστης Τζιόβας (Γιώργος Χαρίσης), Θανάσης Πατριαρχέας (Μάνος Πεταλάς), Λήδα Ματσάγγου (Ρόζα Γρίβα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Αντώνης Καράς), Κώστας Φαλελάκης (Μιχάλης Μάρκου), Νίκος Αρβανίτης (Γρηγόρης Φωτειάδης), Στράτος Τζώρτζογλου (Θωμάς Ζαφειρίου), Νικολέττα Βλαβιανού (Φιλιώ Μηλιώνη), Ελένη Μαρσίδου (Αθηνά Τσάμη), Πέτρος Σκαρμέας (Στέφανος Ζαφειρίου), Έλενα Ασημακοπούλου (Ρένα Σερέτη), Ιβάν Σβιτάιλο (Χρήστος Τσακίρης), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αλέξης Καράς), Αλέξανδρος Δαβιλάς (Βαγγέλης Φωτειάδης), Νάστια Βραχάτη (Άννα Ασημάκου), Νικόλας Βασιλειάδης (Λουκάς Κεχαγιάς), Άννα Μαρία Ηλιάδου (Κατερίνα Χαρίση), κ.ά.

Στο ρόλο της Μυρτώς Τσουκαλά: Μαρία Ζορμπά

Στο ρόλο της Αρετής Καρά: Σόφη Ζαννίνου

Στο ρόλο του Πέτρου Γαλάνη, ο Γιώργος Γάλλος

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου

Σκηνοθεσία: Λίνος Χριστοδούλου, Γιώργος Κικίδης

Επιμέλεια παραγωγής: Ναταλί Γετιμιάν

Εκτέλεση παραγωγής: Pedio Productions

Executive producer: Σταύρος Καπελούζος


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη