Λάκης Βασιλειάδης: Ένταξη της Πέλλας στο μέτρο αναστολής καταβολής οφειλών στη ΔΟΥ για περιοχές που επλήγησαν από τη θεομηνία της 10ης Ιουλίου

Σε συνέχεια της κήρυξης του Νομού σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και των συντονισμένων πρωτοβουλιών των Δήμων του Νομού, της ΠΕ Πέλλας, αλλά και των Βουλευτών, με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, η Πέλλα εντάσσεται στο μέτρο παράτασης και αναστολής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων προς τις ΔΟΥ έως τις 10 Ιανουαρίου 2020 για τις περιοχές που επλήγησαν από τη θεομηνία της 10ης Ιουλίου. Η απόφαση αφορά όλους του πολίτες και τις επιχειρήσεις του Νομού μας.

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Λάκης Βασιλειάδης τόνισε πως «Η εξέλιξη αυτή πέρα από τη σημασία της για την πραγματική ανακούφιση των πολιτών μας από τις καταστροφές της 10ης Ιουλίου, δείχνει επίσης πως όταν υπάρχει συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων της περιοχής, των Δήμων, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των Βουλευτών, μπορούμε να πετύχουμε κάθε στόχο που θέτουμε. Σε ό,τι με αφορά ως Βουλευτή αλλά και ως Περιφερειακό Σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας, πρωταρχικός μας στόχος αποτελεί η καλλιέργεια ακριβώς αυτού του κλίματος συνεργασίας καθώς πιστεύω πως μόνον έτσι μπορούμε αποτελεσματικά να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις που θα έρθουν. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Υφυπουργό ο οποίος άκουσε και δέχτηκε τα επιχειρήματά μας.»

Σχόλια